Beste plaatsen voor het brunchen in Ipswich

Iedereen houdt van een goed ontbijt, van iets speciaals zoals Eggs Benedict en gerookte zalm tot goede oude beboterde toast. Hier zijn enkele van de beste plekken in Ipswich om te genieten van de belangrijkste maaltijd van de dag…

The Forge Kitchen

Eten gekookt zoals de natuur het bedoeld heeft, geen poespas, boven rook en vuur met slechts een snufje zout en peper – wat wil je nog meer? Een breed scala aan opties voor het ontbijt, van een volledig Engels tot zelfgemaakte muesli, toast, pannenkoeken en avocado’s voor een goede dosis.

Gezellige Club

Met een Brits hart, met als hoofdvak luxe comfort food, is Cosy Club een excentrieke plek voor een heerlijk ontbijt en brunch, met heerlijke vegetarische opties en hun beroemde veganistische volledig Engelse ontbijt.

Applaus

Een van de beste coffeeshops in Suffolk, met een steeds wisselend menu en het werk van lokale kunstenaars aan de muren. Het ontbijtaanbod omvat klassiekers en nieuwe favorieten zoals baconbutties, sandwiches met worst, avocado op toast, pappen en de beste eieren van de stad!

Salthouse Harbor Eaterie

De plek voor een heerlijk ontbijt of brunch, met bekroonde koffie, klassieke Britse en Amerikaanse ontbijtgerechten gemaakt van heerlijke Suffolk-ingrediënten en verse continentale brunches.

Vis gezicht

Deze eigenzinnige stofferingswinkel is verwarmend en heerlijk gezellig en heeft een rustiek café met een scala aan ontbijt- en brunchgerechten met veel glutenvrije en veganistische keuzes.

Het laatste anker

Een rustgevende plek aan de zuidkant van de Waterfront met uitzicht op de jachthaven, de perfecte plek om de dag te beginnen. Klassiek ontbijtmenu met al je favorieten, waaronder volledig Engels, Eggs Benedict, Eggs Florentijnse en Amerikaanse pannenkoeken als je een zoetekauw bent.