De verborgen tuinen van Ipswich

Beginnend in St Peter’s St, bezoek Merchant House Interiors (nummer 27-29), waar de oude ommuurde tuin een verlengstuk van de winkel wordt met een verscheidenheid aan items, waaronder buitenklokken en spiegels.

Een paar stappen verder brengt u naar Applaud Coffee Shop (nummer 23) waar de prachtige tuin een perfecte setting is voor een lunch in de buitenlucht of om te genieten van de heerlijke zelfgemaakte taarten en koffie.

No.15 is de thuisbasis van Cake and Catwalk Boutique, hier worden de kleren buiten een wending gegeven wanneer Lyn de eigenaar de catwalk in haar tuin gebruikt voor modeshows. In de zomer staan ​​er ook Italiaanse wijnproeverijen en muziekavonden op het programma.

De omheinde binnenplaats van Thomas Wolsey is een populaire ontmoetingsplaats – hun uitgebreide bierassortiment is beroemd in het hele gebied en het is goed gelegen om vrienden te ontmoeten na het werk of voordat u een van de vele lokale restaurants bezoekt.

In St Nicholas Street (nummer 33-37) vindt u de lang gevestigde en favoriete “go to”-locatie – K Bar and Grill. De intieme sfeer van de tuin is een geweldige plek om te genieten van hun fantastische grillmenu naast een paar biertjes en een perfecte fles wijn.

Buiten dineren is altijd een plezier en de mooie binnentuin complimenteert het menu in bistrostijl. At 25 St Nicholas St – een informele setting voor elke bijeenkomst.